Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Відбулось виїзне засідання дирекції Товариства _0

Відбулось виїзне засідання дирекції Товариства

02 березня 2016

Днями у Шаргороді на базі місцевих електромереж відбулось виїзне відкрите засідання дирекції ПАТ “Вінницяобленерго”. Учасники зібрання винесли на порядок денний та розглянули майже два десятки питань. Зокрема про підсумки збутової роботи Товариства у минулому році та плани основних завдань і заходів у роботі комерційної дирекції  на рік поточний доповіла присутнім заступник директора комерційного Товариства Ірина Агеєва. Про  виконання минулорічних ремонтів будівель та споруд  і плани ремонтів на найближче майбутнє, а також формування структурними одиницями заявок на закупівлю ТМЦ розповів директор з питань забезпечення бізнесу Сергій Даниленко. Результатами перевірки Товариства Держенергонаглядом щодо проходження грозового сезону та повені поточного  року, а також найближчими планами роботи енергетиків поділився з учасниками очільник технічної дирекції  Володимир Лапа. А головний бухгалтер Товариства Алла Зінюк  детально роз'яснила  як дотриматися вимог останніх змін у податковому законодавстві та  як правильно приймати і оформлювати первинні бухгалтерські документи. Зацікавлено прослухали присутні доповідь директора з капітального будівництва та інвестицій Григорія Железнова, де йшлося про виконання Інвестпрограми Товариства 2015-2016 років. Не обминули питань і щодо  роботи  дирекції захисту активів на чолі з Олександром Чеченєвим та  дирекції з інформаційних технологій  під керівництвом  Юрія Томашевського.

Про  роботу учбового центру Товариства  розповів  його директор  Олександр Бірюков, а питання охорони  праці з присутніми обговорив директор з охорони праці  Володимир Віштак. 

Участь у роботі відкритого засідання дирекції Товариства взяв  начальник інспекції Держенергонагляду у Вінницькій області Віктор Пірняк.

Більше світлин - у фотогалареї.

Поділитись: