Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Відбулось виїзне засідання профспілкового комітету Товариства_0

Відбулось виїзне засідання профспілкового комітету Товариства

27 жовтня 2017

Про підсумки профспілкової організації ПАТ «Вінницяобленерго» за 9 місяців роботи поточного року йшлося нещодавно на розгорнутому виїзному засіданні профспілкового комітету ППО. Захід проходив у місті Рівне на базі СОК «Червона Калина». Участь у ньому взяли голови цехових комітетів усіх структурних одиниць Товариства на чолі з головою профкому ППО Олександром Вдовиченком. Очільник профспілчан  виступив із доповіддю про проведену роботу. Зокрема інформував про покращення організації відпочинку наших працівників  на базі відпочинку «Енергетик», що у селі Степашки Гайсинського району, а саме -  про перевезення організованих груп структурних одиниць.

 Присутнім на виїзному засіданні профспілки був і директор з охорони праці Товариства Володимир Віштак. Виступаючи перед профспілчанами, він акцентував увагу на профілактичних моментах, що здатні запобігти травматизмові у виробничих підрозділах ПАТ «Вінницяобленерго». У цьому контексті  Володимир Віштак поставив конкретні завдання перед громадськими інспекторами праці профспілок. Також він вручив Посвідчення громадських інспекторів праці ПО Товариства головам цехкомів СО.

Виїзне засідання ПК ППО завершилося приємними моментами, а саме екскурсією до  міста Острог. Там учасники засідання відвідали пам’ятник архітектури XIII століття – місцевий музей-фортецю та сфотографувалися на згадку.

Поділитись: