Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Відбувся турнір з міні-футболу на Кубок "Незалежності"_0

Відбувся турнір з міні-футболу на Кубок "Незалежності"

23 серпня 2017

Енергетики Хмільницьких ЕМ під керівництвом директора підприємства Олександра Плотиці ініціювали і провели турнір з міні-футболу на Кубок "Незалежності". Проходив він на місцевому спортивному майданчику з новим штучним покриттям. Участь у турнірі  взяли аматорські спортивні команди Управління Товариства, Вінницьких, Літинських та Хмільницьких електромереж. Не дивлячись на не сприятливі погодні умови, футбольні баталії між командами відбулися на славу і завершилися перемогою гравців Вінницьких ЕМ. Їм, власне, і дістався Кубок "Незалежності". Друге місце посіла команда Хмільницьких ЕМ. На третьому- команда Управління Товариства, а четверте - у команди Літинських ЕМ. Крім того, визнано кращих гравців турніру. Так кращим бомбардиром став Андрій Веретинський з Вінницьких ЕМ, кращим гравцем-воротар Хмільницьких ЕМ Володимир Шелестій, кращим молодим гравцем-воротар з Літинських ЕМ Антон Ткачук. За словами Олександра Плотиці, учасники змагань з міні-футболу  домовилися, що відтепер турнір на Кубок "Незалежність" стане щорічним і проводитиметься до Дня Незалежності. Щодо Кубку, то він буде перехідним, а команда-переможець має організувати подібний турнір у відповідь вже наступного, 2018 року, приймаючи футболістів на своєму полі.

Фотосвітлини цьогорічного турніру - дивіться далі. Їх зробив та надіслав для розміщення на сайті працівник Хмільницьких ЕМ Андрій Яременко.

Поділитись: