Новини

АТ «ВІННИЦЯОБЛЕНЕРГО» повідомляє про початок процедури відкритого обговорення включення додаткових заходів до проєкту інвестиційної програми 2020 року

27 листопада 2019

У відповідності до статті 6 Закону України «Про особливості доступу до інформації у сферах постачання електричної енергії, природного газу, теплопостачання, централізованого постачання гарячої води, централізованого питного водопостачання та водовідведення», та на виконання п. 2.1 Порядку проведення відкритого обговорення проектів рішень Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, а також з метою забезпечення прозорості та публічності,  АТ «ВІННИЦЯОБЛЕНЕРГО» повідомляє про початок процедури відкритого обговорення включення додаткових заходів до проєкту інвестиційної програми на 2020 рік.

         Пропозиції та рекомендації щодо включення вищезазначених заходів до проєкту інвестиційної програми 2020 року надаються шляхом оформлення письмового та/або електронного звернення (із відповідним обґрунтуванням) на ім’я Генерального директора АТ «Вінницяобленерго», за адресою: вул. Магістратська, 2, м. Вінниця, Україна, 21050, e-mail: [email protected] у термін з 27.11.2019 р. по 09.12.2019 р. включно.

Анонімні зауваження та пропозиції, а також пропозиції і зауваження, що були надані після визначеного у даному повідомленні терміну, не реєструються та не розглядаються.

Поділитись: