Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Вітання до Дня Соборності України_0

Вітання до Дня Соборності України

22 січня 2017

 Дорогі колеги!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня Соборності України! Свого часу, а саме 22 січня 1919 року, було проголошено Акт Злуки - об'єднання  східних і західних українських земель у єдину Соборну українську державу. Тоді українцям реалізувати бажаного не вдалося, однак ця подія стала яскравим виявом їх прагнення до національної єдності. Державна незалежність України була відновлена лише 24 серпня 1991 року. Як ми раділи з того приводу! На жаль, впродовж вже 26 років мусимо, долаючи  важкі випробування,  знову доводити всьому світові, що наша держава єдина  і неподільна.

 Впевнений, що не зважаючи на всі труднощі, які випали на долю нашої країни, лише в єдності наших спільних дій та соборності душ  вдасться досягти величної мети – побудови економічно й духовно багатої, вільної й демократичної, істинно незалежної європейської держави, якою пишатимуться нащадки.

Тож, щиро зичу всім нам на цьому шляху здоров'я і злагоди, сил та натхнення, успіхів, нових здобутків виключно у мирній праці, оптимiстичного погляду у майбутнє і непереможної віри у краще прийдешнє нашої рідної Вінниччини та України!

Слава Україні!

З повагою генеральний директор ПАТ “Вінницяобленерго”  Андрій Поліщук

Поділитись: