Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Вогонь має слугувати, а не господарювати_0

Вогонь має слугувати, а не господарювати

13 травня 2017

Навчання з пожежної безпеки пройшли у ПАТ "Вінницяобленрго". Вогонь – стихія непередбачувана, а руйнування, які він може завдати, деколи носять просто катастрофічний характер, не кажучи вже про загрозу людському життю.

Начальники служб високовольтного блоку Товариства  і члени комісії, які приймають екзамени з пожежної безпеки, прослухали тематичний курс лекцій.  Навчання провели представники Вінницької обласної організації добровільного пожежного товариства України, а саме її голова Іван Фостик і інженер Віктор Проневич, який очолював випробувальну пожежну лабораторію Вінницької області, виїжджав на розслідування усіх пожеж  і має великий досвід у пожежній справі.  

Практичні заняття організували, влаштувавши імпровізовану пожежу. Гасили вогонь за допомогою кулькового порошкового вогнегасника.

- Такі навчання  позитивно впливають на психологічну готовність до нештатних ситуацій, підвищують рівень не лише теоретичних знань, а й практичних навичок, - зазначив Іван Фостик.

- В нашому Товаристві такі заняття проводяться регулярно. Раз на три роки кожен керівник середньої і вищої ланки  має їх прослухати. Після теоретичного курсу, практичних занять і здачі екзамену видається посвідчення, - зазначив провідний інженер з пожежної безпеки управління ПАТ “Вінницяобленерго” Віктор Федосєєв.

Поділитись: