Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Волонтерська допомога воїнам АТО _0

Волонтерська допомога воїнам АТО

15 березня 2017

Бійцям АТО вже складно уявити свої військові будні без волонтерської допомоги. На передовій на неї неабияк чекають. Це мов ковток свіжого повітря та сонячний промінь з мирної сторони. Енергетики не стоять осторонь такої допомоги. Зокрема активно проявляє себе у тому директор Барських електромереж Вячеслав Мельник. На передовій він побував вже понад 15 разів. Каже, що «його волонтерство – це вже хвороба і вилікуватися від неї можна лише за однієї умови, коли настане мир в країні та всі хлопці повернуться додому живими». Нещодавно у складі волонтерської групи він знову побував на Сході. Відвідав  воїнів-земляків, а також воїнів братньої Грузії. Всі разом боронять неспокійний рубіж нашої країни. Передав з іншими волонтерами  від вінничан, зокрема барчан, продукти харчування та різні необхідні побутові речі.  Запевнив, що волонтери і надалі робитимуть усе можливе задля збереження життя воїнів, які захищають на Сході територіальну цілісність України.

Далі - один із фрагментів такої допомоги. Ці кадри  вже стали  історією спільної боротьби і бійців, і волонтерів за мир, за життя.

Поділитись: