Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Всі мешканці Бершадського району зі світлом_0

Всі мешканці Бершадського району зі світлом

09 вересня 2015

Три доби тривали аварійно-ремонтні роботи з ліквідації наслідків буревію у Бершадському районі. 8 вересня всі наші споживачі  були підключені до електропостачання.

Надто великими виявились збитки, заподіяні стихією.  Найбільш постраждали  Бершадь та села: Бирлівка, Баландівка, Берізки-Бершадські, Війтівка, Велика Киріївка, Джулинка, Лугова, Ставки, П’ятківка, Флорине, Устя, Яланець.

Стан відновлювальних робіт в електромережах Бершадського району контролював особисто генеральний директор ПАТ «Вінницяобленерго» Андрій Поліщук.

Бригади Бершадських електромереж  працювали  з повною віддачею. Для скорішої ліквідації  наслідків стихії на допомогу прийшли електромонтери Теплицьких та Тростянецьких електромереж.

Хід робіт з ліквідації наслідків стихії відслідковувало також і керівництво області на чолі з головою облдержадміністрації Валерієм Коровієм. 8 вересня разом із своїм  заступником Василем Броварником він відвідав район. Там спілкувався з його очільниками, енергетиками та місцевими жителями. Про стан виконання відновлювальних робіт в електромережах доповідали директор технічний  ПАТ «Вінницяобленерго» Володимир Лапа та директор СО «Бершадські ЕМ» Василь Власюк.

Наприкінці зустрічі Валерій Коровій  подякував енергетикам за роботу, а населення запевнив, що з резервного фонду обласного бюджету буде виділено 700 тисяч гривень на відшкодування збитків постраждалим від буревію мешканцям Бершадщини.

Поділитись: