Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 З Днем автомобіліста та дорожника_0

З Днем автомобіліста та дорожника

26 жовтня 2018

Шановні вінничани, колеги, друзі!

З нагоди Дня автомобіліста і дорожника щиро вітаю усіх працівників цієї галузі, у тому числі автодорожнього господарства ПАТ «Вінницяобленерго», а також усіх автолюбителів з цим святом!

Сучасне життя неможливе без праці водіїв, фахівців ремонтних служб та всіх, хто вдень та вночі, за будь-яких погодних умов, прямує магістралями України і області, забезпечуючи життєдіяльність автотранспортної сфери. Без автомобілістів складно уявити і наше підприємство. Маємо 742 професіонала своєї справи, з них – 115 працівників в автоколоні служби транспорту і логістики управління. Цінуємо внесок кожного в загальну справу і дякуємо за працю!

Від імені всього колективу енергетиків та від себе особисто щиро бажаю вам, шановні, щоб робота була максимально безпечною і приносила задоволення, радувала новими здобутками та фінансовими статками, гарними умовами праці та комфортабельними дорогами! І все це щоб було при міцному здоров’ї, родинному щасті, з достатком і затишком.

Миру всім, злагоди і добра!

З повагою генеральний директор ПАТ «Вінницяобленерго» Андрій Поліщук

Поділитись: