Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 З Днем Незалежності України!_0

З Днем Незалежності України!

23 серпня 2016

Шановні колеги, дорогі друзі!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди 25-річниці Незалежності України!

Ось вже чверть віку ми з вами є свідками становлення нашої держави. Становлення доволі непростого, навіть болючого, враховуючи умови світової економічної кризи, внутрішні суспільно-політичні негаразди в розрізі здійснення важливих стратегічних реформ та ведення військових дій на сході. Але не зважаючи на тернистий шлях нашої країни впродовж усієї її історії – вона була, є і залишається для нас найкращою, найпрекраснішою, найріднішою. Нехай не такою заможною і процвітаючою, як інші у світі, але те ще попереду.

Переконаний, що з нашим народом, нашими працьовитими, толерантними, терплячими, сильними знаннями, неперевершеними талантами і непереможними духом людьми можливо навіть неможливе. Так вже було у день проголошення Незалежності України, 24 серпня 1991 року, коли у це ніхто не вірив, і так буде надалі. Нас, українців, з нашою святою вірою і надією чекає світле, щасливе, квітуче майбутнє! Щиро бажаю усім нам дочекатися його при міцному здоров’ї, мирі, взаєморозумінні, злагоді, родинному щасті, радості, добрі та благополуччі.

Нових здобутків нам у добрих справах, що примножать славу нашої Незалежної держави.

З великою повагою

генеральний директор ПАТ «Вінницяобленерго» Андрій Поліщук

Поділитись: