Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 З Днем Незалежності України!_0

З Днем Незалежності України!

24 серпня 2017

Шановні колеги, дорогі друзі!

Вкотре дочекалися і відзначаємо своє національне свято - День Незалежності України. Довгим і тернистим був шлях до нього не одного покоління наших співвітчизників. Добре пам’ятаю 24 серпня 1991 року, коли  ухвалили «Акт проголошення Незалежності України» і як радісно це обговорювали мої батьки. Мені тоді було лише 13 років і пощастило зростати вже у Незалежній державі - Україна.  Маючи тепер двох доньок, хочу щоб і вони  прагнули жити вільно, сповідували національні традиції, звичаї та пишалися рідною країною. А ще хочу, щоб ніхто з українців більше не зазнав поневірянь і утисків, не гинув за Свободу і  Незалежність своєї країни, не залишав її у пошуках кращої долі в чужих світах.

Тож дорогі мої колеги, вінничани! У такий непростий історичний час давайте разом змінювати свою країну на краще, плідно працювати  на її світле майбутнє, прагнути єдності і порозуміння.

Щиро зичу кожному з вас  миру і злагоди, добра і достатку, щедрої щасливої долі, успіхів в усіх справах і починаннях заради процвітання рідної і найкращої у світі нашої неньки – України!  Ніколи не забуваймо і  завжди шануймо Героїв, які поклали своє життя за Незалежність нашої держави! 

Слава Україні!

Зі святом!

З повагою, генеральний директор ПАТ «Вінницяобленерго»   Андрій Поліщук

Поділитись: