Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 З Днем Соборності України!_0

З Днем Соборності України!

22 січня 2019

Дорогі вінничани, колеги, друзі!

Сьогодні, 22 січня, відзначаємо День Соборності України або, як ще називаємо, день єднання українців. Рівно століття тому саме в цей день 1919 році було проголошено Акт возз’єднання віками розірваного українського народу, який визволився з неволі. Лівобережна Україна тоді вийшла з Російської імперії, а Правобережна – з Австро-Угорської і возз’єдналися на своїй землі в єдиній Українській державі. Офіційно в Україні День Соборності відзначаємо з 1999 року.
Символічне свято, яке вкотре, у такий доволі складний для нації час, нагадує всім нам, що як ніколи маємо бути гідними наших предків, згуртованими і духовно сильними. Маємо виправдати сподівання і стати гордістю для прийдешніх поколінь українців.

Тож нехай надалі справа кожного з нас позначиться успішними досягненнями, спрямованими на благо, розвиток і зміцнення держави, на добробут і розквіт духовності нашого народу!

Щиро зичу всім міцного здоров'я, сил і натхнення, достатку і злагоди в родинах. Та, найголовніше, бажаю миру і процвітання нашій соборній незалежній демократичній Україні! Всі разом щиро віримо у її прогресивне та світле майбутнє! Так і буде!!!

З повагою генеральний директор ПАТ «Вінницяобленерго» Андрій Поліщук

Поділитись: