Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Зі святом!_0

Зі святом!

06 березня 2017

Прекрасні колежанки, дорогі жінки!

У ці перші весняні дні, коли наступає пора такого довгоочікуваного внутрішнього і зовнішнього оновлення, коли,  як  співається у пісні, «весна іде, красу несе» і все довкола наповнюється ароматом життя, дуже символічно, що ми відзначаємо чудове свято – Міжнародний жіночий день 8 Березня. Все найпрекрасніше і неповторне у світі від Жінки! Від неї  і життя, і кохання, і натхненна праця! ЇЇ одвічна мудрість і сердечність, невичерпне вміння розуміти і підтримувати, дарувати віру і любов, молитися за добробут родини, країни, дбати про гідне виховання дітей, створювати довкола  затишок і красу – все це  допомагає кожному з нас долати будь-які перешкоди. І допоки є Жінка – доти буде  світ!  

Жінка-мати, дружина, сестра, донька, подруга, колега – всі ви - наші  неповторні Берегині! Від імені усіх  чоловіків ПАТ «Вінницяобленерго» і  від себе особисто прийміть найщиріші вітання з цим прекрасним  святом!

Міцного здоров'я вам, щастя, добробуту, ладу та гармонії  в родині, упевненості у власних силах.  Нехай кожен ваш день сповнюється теплом, радістю, коханням, благополуччям, дарує незабутні враження, приємні відкриття та бажані серцю зустрічі! Хай все, що турбує й тривожить, спливе наче лід по воді і з весняним теплом народяться нові задуми, здійсняться найзаповітніші мрії! 

Будьте завжди у гарному настрої, чарівними та усміхненими!

Дякуємо щиро за те, що ви у нас є!

 

З повагою і любовю

генеральний директор ПАТ «Вінницяобленерго»   Андрій Поліщук

Поділитись: