Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Змагання електромонтерів завершено_0

Змагання електромонтерів завершено

02 червня 2017

Без жодної хмаринки небо, яскраве на перехресті травня і червня сонце, урочисте на тлі небес крило жовто-блакитного прапора і поруч з тим усім – електромонтери - безстрашні у піднебессі і впевнені на землі. Така перша картинка вражень від фіналу цьогорічного конкурсу професійної майстерності ПАТ «Вінницяобленерго». Завершення зональних змагань бригад електромонтерів розподільчих мереж Товариства проходило впродовж двох днів на учбовому полігоні Козятинських електромереж. Під час офіційної їх частини  усіх учасників, а це бригади майстрів і електромонтерів Барських, Козятинських, Липовецьких, Могилів-Подільських, Тростянецьких, Тульчинських електромереж  привітали заступник директора технічного з високовольтних мереж Володимир Волков, начальник служби розподільчих мереж Андрій Волкотруб, начальник служби охорони праці Павло Котик та інші керівники ПАТ «Вінницяобленерго».

- Змагання електромонтерів – це ключі до майстерності та вдосконалення повсякденної професійної роботи. Тому важлива увага приділяється нашою компанією до проведення таких заходів. З кожним роком кваліфікація майстрів та електромонтерів, якість виконання ними роботи  підвищується. Тож дякую вам за це, шановні учасники змагань,  і бажаю успіху в чесній професійній боротьбі!- наголосив Володимир Волков у вітальному слові до фіналістів.

Паралельно з нашими змаганнями проводилися і також добігли фіналу змагання спортивні у щорічній Спартакіаді ПАТ «Вінницяобленерго». Енергетикам, звісно, необхідно загартовувати дух фізичний, мускулистий. І все ж найголовнішими, вважаю, є змагання професійні, адже це наша безпосередня робота, наша і наших споживачів надійна безпека. Зрештою, це наше ефективне професійне майбутнє. Впевнений, що у фіналі ви якнайкраще продемонструєте свої знання та вміння, - звернувся до учасників змагань Андрій Волкотруб.

Після урочистого підняття прапору заступник начальника служба розподільних мереж  Борис Грушко детально проінформував учасників про етапи фінальних змагань та завдання, які належить їм виконати.

І ось старт оголошено! Першими у двобій з імпровізованою пожежею поспішила одна з  бригад електромонтерів. Гасили вогонь за допомогою кулькового порошкового вогнегасника. Кожен рух та дію уважно відстежував  провідний інженер з пожежної безпеки служби цивільного захисту, моброботи і пожежної безпеки  Віктор Федосєєв.

- Навчання на полігоні дуже важливі. Своїми умовами вони наближені до реальних дій у роботі електромонтерів та майстрів. Також позитивно впливають як на психологічну готовність до нештатних ситуацій, так і підвищують рівень теоретичних знань й практичних навичок,- сказав він  журналістці прес-групи Товариства, яка фіксувала на фотокамеру найцікавіші моменти навчальних змагань. Допомогав їй в тому один з учасників змагань - майстер Козятинських електромереж Валентин Лонський.

Згодом в інтерв’ю головний інженер Козятинських ЕМ Віктор Козак підтвердить тезу колеги. Крім того, ще розкаже, як працівники  структурної  одиниці  готувалися до фінального етапу змагань з професійної майстерності.

- Майже місяць ми готувалися до цієї події. Дуже ретельно, адже це така відповідальність! Треба було підготувати навчальний полігон, щоб все  було, як належить і відповідало умовам проведення подібних заходів, - розповів Віктор Козак.

Прискіпливе та справедливе жюрі два дні поспіль відстежувало хід змагань і вже визначилося з кращими у  професії майстрами  та  електромонтерами. Одноголосний  вердикт на отримання заслуженого звання переможця винесено команді Барських електромереж. На другому місці – бригада електромонтерів Тростянецьких ЕМ. Третє у Могилів-Подільських енергетиків. Четверте, п’яте та шосте, відповідно, у Тульчинських, Липовецьких та Козятинських ЕМ.

Вітаємо всіх колег та зичимо  міцного здоров’я, добробуту, досягнення професійних  вершин  і достойного визнання майстерності, як морального, так і матеріального.

Поділитись: