Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Змагання Х Спартакіади тривають_0

Змагання Х Спартакіади тривають

18 травня 2015

15 травня на спортивних майданчиках м. Іллінці пройшли другі зональні змагання Х Спартакіади ПАТ "Вінницяобленерго. У семи видах спорту  змагались команди  Управління Товариства, Гайсинських, Замостянських, Ілллінецьких, Калинівських, Козятинських, Липовецьких, Немирівських, Погребищенських, Оратівських електромереж.

Традиційно  відкрив  спортивні змагання енергетиків директор з персоналу Віталій Хребтій. Саме завдяки йому  Спартакіада  проходить в Товаристві вже вдесяте.  Потім учасників змагань привітали  голова райдержадміністрації Іллінецького району Ігор Булгаков та мер міста Сергій Яременко.

Всі команди викладались на повну, азартна боротьба точилась у футбольних та волейбольних змаганнях. Найвищого градусу досягли емоції під час перетягування канату. Не менш цікавими виявились змагання з шахів та шашок.  Найсильніші  енергетики брали участь у змаганнях з гирьового спорту. Найспритніші – у настільному тенісі.

Спортивний день завершився нарогодженням переможців. Перше місце виборола команда Управління, друге – команда Замостянських електромереж. Третє – у команди Немирівських ЕМ. Команди-переможці візьмуть участь у фіналі Спартакіади, який відбудеться 5 червня на базі Літинських ЕМ.   

Поділитись: