Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Знеструмлення через негоду_0

Знеструмлення через негоду

21 жовтня 2015

Через несприятливі погодні умови, переважно, сильні зливи та  шквальний вітер, в ніч на 21 жотня в області  було відключено 13 ліній 10 кВ, з яких 6 - частково та 126 трансформаторних підстанцій.

Про це повідомив директор технічний  ПАТ «Вінницяобленерго» Володимир Лапа спочатку під час селекторної наради з керівним персоналом структурних одиниць Товариства, згодом в коментарі для прес-служби компанії.

- Найбільше від негоди постраждали споживачі електроенергії в Бершадському, Гайсинському, Немирівському, Тиврівському, Хмільницькому, Ямпільському районах та на Замості у Вінниці. Загалом станом на 8 годину ранку  було знеструмлено 25 населених пунктів. Але вже на 12 годину більшість ліній електропередач були заживлені. Залишалося знеструмленими лише 7 населених пунктів, з яких 4 — частково і  43 трансформаторні підстанції. Завдяки оперативній роботі ремонтних бригад на 14 годину дня 21 жовтня дані пошкодження були усунуті, а всі споживачі ПАТ “Вінницяобленерго” - заживлені, - інформував Володимир Лапа.

Поділитись: