Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Профспілковим комітетом були організовані поїздки вихідного дня_0

Профспілковим комітетом були організовані поїздки вихідного дня

06 травня 2014

Профспілковим комітетом були організовані поїздки вихідного дня. Зокрема, структурні підрозділи відвідали історичні місця Кам’янець-Подільського, Хотина, мальовничі місця Карпат. Особливому естетичному задоволенню сприяла сонячна погода, квітучі сади та привітність місцевих жителів.

3-го травня працівники управління на автобусі здійснили поїздку до Києва та Міжигірської резиденції колишнього Президента України. Межигірський комплекс вражає своєю вишуканістю та масштабністю вже з перших кроків від вхідних воріт: досконалі галявини з підстриженою травою, квітучі дерева та численні ставки з вбудованими фонтанами, водоспадами. Різні споруди, як-то: спортивні зали, сауна, спа-комплекс, картинна галерея та дім для прийому гостей – «Хонка» наводять на думу: скільки все це коштує? Уся резиденція з природним лісом, зоопарком, фермою, кінологічним центром, гаражем з виставкою ретро-автомобілів, набережною Дніпра займає територію майже 130 га. Працівників з дітьми зацікавила можливість провести екскурсію на велосипеді або електромобілі. Усі висловили бажання ще раз приїхати сюди, щоб оглянути місця, в яких ще не були.

На зворотньому шляху заїхали на Майдан Незалежності віддати шану учасникам зимових подій, тим більш, що барикади, складовані шини та тротуарна бруківка, палатки, елементи побуту зберіглися у своєму первинному вигляді. Про масштаби трагедії свідчать обгорілі житлові будинки, будинок профспілок. Учасники поїздки схилили голови перед фото загиблих, зробили внески до благодійних скриньок. На згадку зробили пам’ятні фото.

Поділитись: