Новини

Засідання Дирекції Товариства

26 квітня 2013

25 квітня 2013 року у Жмеринських електромережах ПАТ «Вінницяобленерго» відбулось відкрите засідання Дирекції Товариства, на якому були присутні директори всіх структурних одиниць ПАТ «Вінницяобленерго».

На засіданні головував Генеральний директор ПАТ «Вінницяобленерго» Касіч Юрій Петрович, який ознайомив усіх присутніх зі змінами, що відбулись у організаційній структурі Товариства та одразу представив нових працівників, що увійшли до керівного складу апарату управління ПАТ «Вінницяобленерго».

Відповідні зміни дозволять забезпечити належний контроль за організацією виконання робіт, передбачених Концепцією розвитку Товариства, оптимізувати та мінімізувати загальні витрати в фінансово-господарській діяльності, підвищити ефективність використання наявного технологічного обладнання та забезпечити стале функціонування підприємства.

В порядок денний були включені і розглянуті питання, спрямовані на забезпечення господарської діяльності ПАТ «Вінницяобленерго». Зокрема, виконання запланованих обсягів експлуатаційного обслуговування об’єктів електроенергетики, виконання заходів з посилення пожежної безпеки у весняно-літній період, недопущення випадків травматизму серед працівників Товариства та населення, на об’єктах електроенергетики.

Наряду з цим було відмічено, що ПАТ «Вінницяобленерго за 3 місяці поточного року забезпечило 100% рівень розрахунків за спожиту електроенергію з ДП «Енергоринок». При цьому технологічні втрати в мережах знаходяться в межах нормативних.

Підводячи підсумки відкритого засідання Дирекції ПАТ «Вінницяобленерго» генеральний директор Юрій Петрович зазначив, що Товариство, яке спрацювало у 2012 році з прибутком у 66 млн.грн., і в подальшому буде спрямовувати свою політику виключно на забезпечення сталого функціонування енергетичної галузі в цілому, та забезпечення безперебійного постачання електричною енергією споживачів Вінницької області в тісній співпраці з Вінницькою обласною державною адміністрацією та місцевими органами самоврядування.

Поділитись: