Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 6 нових автомобілів отримали енергетики районних електромереж_0

6 нових автомобілів отримали енергетики районних електромереж

12 жовтня 2018

Напередодні Дня Захисника України шість районних структурних одиниць Товариства, а це СО «Барські ЕМ» (директор Вячеслав Мельник), СО «Могилів-Подільські ЕМ»(директор Роман Кірілін), СО «Мурованокуриловецькі ЕМ» (директор Анатолій Пушкар), СО «Тульчинські ЕМ» (Олександр Чорнописький), СО «Хмільницькі ЕМ» (директор Олександр Плотиця) та СО «Шаргородські ЕМ» (директор Анатолій Задорожний) отримали по новому позашляховику.

Ключі від техніки керівникам названих районних електромереж вручили перед управлінням ПАТ «Вінницяобленерго» генеральний директор Товариства Андрій Поліщук, директор з питань забезпечення бізнесу Сергій Даниленко, директор технічний Віктор Степанець та начальник служби транспорту і логістики Віталій Мазур. Під час цієї події Андрій Поліщук наголосив, що автомобілі – це подарунок районним енергетикам за гарні показники в роботі.

- Отримати такі машини підвищеної прохідності було непросто, навіть складно. Не буду розказувати, яким чином це вдалося зробити. Але, головне, що ви їх вже маєте. Сподіваюся, ці позашляховики активно використовуватимуться у роботі районних електромереж, скажімо, оперативно виробничих бригад чи інших служб, і тільки сприятимуть ефективності праці, - сказав генеральний директор.

Керівники районних електромереж від імені своїх колективів щиро подякували за такий подарунок. Зокрема директор Хмільницьких ЕМ зауважив на такому.

- Весь персонал дуже давно очікував. Ще з минулого року сподівалися отримати такий сучасний і високотехнологічний транспортний засіб. Техніка, яку нині маємо для роботи і справді вже застаріла та потребує оновлення, а в наш такий економічно-нестабільний час оновити її - це непросто. Тому від імені всього персоналу Хмільницьких електромереж щиро дякую керівництву Товариства на чолі з Андрієм Леонідовичем за такий чудовий подарунок, - сказав Олександр Плотиця.
Згодом усі присутні ще довго оглядали позашляховики, а потім фотографувалися біля них на згадку.

За словами директора з питань забезпечення бізнесу Товариства Сергія Даниленка, керівництво ПАТ «Вінницяобленерго» має намір і робитиме все для того, аби у подальшому всі інші колективи енергетиків в районах області мали такі сучасні транспортні засоби.

Поділитись: