Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 9 травня - День вічної пам’яті..._0

9 травня - День вічної пам’яті...

09 травня 2019

Увесь світ відзначає цей день у скорботі, великій шані і вдячності. Працівники нашого Товариства разом з усіма вінничанами також.
Згадуємо усіх, хто не повернувся з бою, хто навічно у пам’яті. Не забудемо ніколи!!! Усі, хто поліг від вражої кулі у 1939-1945 роках, хто не дожив до 75- ої річниці визволення України від нацизму в наш час – житимуть вічно світлим і добрим спомином у серцях сучасників та нащадків.
Додамо, що зранку цього дня від імені генерального директора Андрія Поліщука представники АТ «Вінницяобленерго» відвідали обласний клінічний шпиталь ветеранів війни, де взяли участь в урочистостях з нагоди Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Поспілкувалися там з ветеранами, які проходять курс оздоровчої реабілітації, з медиками та залишили подарунок. Потім долучилися до інших заходів щодо вшанування подвигу мільйонів загиблих під час Другої світової. Зокрема на Європейській площі у Вінниці, що зібрала сотні вінничан, до вічного вогню Меморіалу Слави і енергетики поклали квіти та схилили голови перед ГЕРОЯМИ!
Вічна їм пам’ять!
Нехай буде Україна і мир на всій землі!

Поділитись: