Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Актуальне інтерв'ю з директором з питань забезпечення бізнесом ПАТ «Вінницяобленерго»_0

Актуальне інтерв'ю з директором з питань забезпечення бізнесом ПАТ «Вінницяобленерго»

23 червня 2014

В Степашки – за здоров'ям!

З 1983 року в с. Степашки Гайсинського району на 0,5 га землі діє база відпочинку “Енергетик“. З тих пір - це улюблене місце працівників ПАТ “Вінницяобленерго” та їхніх родин. Серед них і директор з питань забезпечення бізнесу Олександр Поляруш. Про те, в якому стані знаходиться база в період активного літнього оздоровлення, чи приймають там всіх охочих, і загалом, як Товариство дбає про людей, котрі бажають відпочити на лоні мальовничої природи Вінниччини, – попросили розповісти його в короткому інтерв'ю.

- Олександре Васильовичу, цього літа українці, на жаль, вже не зможуть поїхати до Криму, як колись. Дехто, звичайно, віддасть перевагу Турції чи Єгипту. А от ви, кажуть, знову плануєте до Степашок з родиною. Чим же вони так ваблять?

- А ви там самі колись були.

- Ні.

- От бачите, раджу побувати. Повітря - мед, адже поруч ліс- звичайний та сосновий, суниць - море, у водосховищі водичка чиста та ще й риба водиться. Тож, раджу. Загалом, наша база відпочинку - найкраща. Маємо там 4 літніх будиночка, один вагончик, одну альтанку, душові кабінки з гарячої водою, що подається цілодобово. Все забезпечено енергетичним та водопостачанням. Вода, до речі, дуже смачна, із артезіанської свердловини. Є холодильники, електроплити, мангали. Стараємося створювати усі умови для гарного відпочинку. Безпосередньо стежить за порядком та переймається умовами перебування на базі її завідувач Юрій Грох разом зі своєю дружиною. Може тому кількість відпочивальників щороку зростає. От, наприклад, торік, в один день могло бути одночасно 57 чоловік. Загалом, минулого літа оздоровлено 848 наших працівників. Цьогоріч, за нашими підрахунками, ця цифра може збільшитися до тисячі. Принаймні, вже чимало є бажаючих там провести не лише свої вихідні, а й відпустку. Ну, скажімо, працівники дирекції з питань забезпечення бізнесу вже відвідали базу відпочинку і не проти побувати там ще.

- Тобто, після плідної роботи – не гріх й гарно відпочити...

- Звичайно. До речі, наші працівники облюбували Степашки ще з травня. Перший заїзд був саме на 1 травня. Я й сам в той час туди їздив з дружиною та дітьми. Також був і мій заступник, Антон Перевертайло та начальник управління транспорту і логістики Віталій Мазур з родинами. Їздили першими, так би мовити, у розвідку, аби переконатися чи все там добре облаштовано для людей, в які умови вони будуть поселені, наскільки все комфортно для відпочинку.

- Чи планується ще щось для покращення умов відпочинку на базі в Степашках?

- Задумів багато, та, на жаль, через певні фінансові труднощі впровадимо їх згодом. Ну, скажімо, плануємо зробити добудову приміщень. Однак, цього літа база таки поповнилася двома новими будиночками.

- А якщо у працівників інших підприємств нашого краю чи навіть не вінничан виникне бажання відпочити в Степашках, вони зможуть потрапити туди?

- Пріоритет, звичайно, надаємо працівникам ПАТ “Вінницяробленерго”. Але, якщо люди бажатимуть, то, звісно, ми не зможемо заборонити. В такому разі радимо придбати путівки за повну вартість. Для наших працівників путівка обійдеться у 30 відсотків від загальної вартості. При необхідності ще й допомагаємо з транспортом, аби люди змогли туди доїхати. Тож, залишається побажати всім гарного літа і здоров'я.

Поділитись: