Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Андрій Поліщук привітав футболістів “Енергетика” з перемогою_0

Андрій Поліщук привітав футболістів “Енергетика” з перемогою

30 березня 2016

Наші красавці! Саме такими були перші слова генерального директора ПАТ “Вінницяобленерго” Андрія Поліщука, коли він дізнався про перемогу футболістів “Енергетика”  у фіналі Аматорської футзальної ліги України, що відбулася минулого тижня у Житомирі. З неприхованими емоціями радості та вдячності Андрій Поліщук зустрів їх у своєму робочому кабінеті, коли ті повернулися до Вінниці після матчу.

- Хлопці, ми вами пишаємося. Ви - найкращі, ви - молодці, просто супер! Розказуйте, як все було, - розпочав розмову з новоспеченими чемпіонами керівник Товариства.

Після оглядин отриманого Кубку чемпіонів та дружніх рукостискань першим долучився до спілкування керівник команди Ігор Козак. Він розповів про всі моменти, які спонукали спортсменів до ігор  у фіналі Чемпіонату України з футзалу.

- Буквально за хвилину і 45 секунд відбулося те, що ніхто з нас не очікував. Взагалі, думали, що програємо, оскільки рахунок був 4:3 не на нашу користь. Просто повезло, що грали чистий час, як кажуть футболісти. І навіть наступного дня вже після переможного голу ще не вірили у своє чемпіонство,- поділився враженнями Ігор Козак.

Наперебій до розмови підключалися і самі “винуватці” спортивного дійства, а саме капітан “Енергетика” і тренер Іван Дученко, Євген Бабич та Ігор Откидач.

Ще довго тривала розмова чемпіонів з генеральним директором. Ділилися враженнями, будували плани на майбутнє. Чи захочуть відтепер наші футзалісти піти у професійну лігу, адже такі запрошення вже мають. Відповіді на це та інші питання - у найближчому номері обласної газети “Спортивна Вінниччина”, яка готує розгорнутий матеріал про команду “Енергетик”.    

Додамо, що наша команда “Енергетик” за всі чотири роки свого існування мала лише одну поразку, зокрема  цьогоріч  у грі з командою “Поділля” і то, за словами Ігоря Козака, вона не вплинула кардинально на показники, хлопці однаково  потрапили до фіналу. Він же став для них просто доблесним.

Поділитись: