Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Андрій Поліщук розповів про сучасну електроенергетику журналістам каналу СТБ_0

Андрій Поліщук розповів про сучасну електроенергетику журналістам каналу СТБ

10 квітня 2018

«Світло в кінці тунелю» - така назва інформаційного спецпроекту програми «Вікна-новини» на каналі СТБ. Впродовж поточного тижня, включно до п’ятниці, 13 квітня, у кожному випуску програми йтиметься про вітчизняну електроенергетику, її нинішній стан та проблеми. Зокрема про енергетику, яка в очікуванні змін у зв’язку з переходом на стимулююче регулювання, або так званий РАБ-тариф. У процесі підготовки інформаційних сюжетів на цю тему журналісти каналу побували в різних областях України, а також в деяких європейських країнах, зокрема, Румунії, спілкувалися зі спеціалістами та експертами в сфері енергетики. Аби донести до глядачів важливість даного питання автор і ведуча «Вікон» Ольга Кучер, оператори Олександр Альбінський та Сергій Дикун завітали також до Вінниці. Тут зустрілися з генеральним директором ПАТ «Вінницяобленерго» Андрієм Поліщуком та взяли у нього розгорнуте інтерв’ю. Що з того вийшло, можна побачити вже завтра, 11 квітня, у «Вікнах» о 17.30 та у повторі о 22.00.

А поки - перший сюжет циклу, який був в ефірі інформпрограми у понеділок, 9 квітня. Його можна переглянути за наступним посиланням:
https://www.youtube.com/watch?v=zj5h8AxdnLk.

Поділитись: