Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Андрій Поліщук взяв участь у заходах до 70-річчя Великої Перемоги_0

Андрій Поліщук взяв участь у заходах до 70-річчя Великої Перемоги

12 травня 2015

Ювілейну, сімдесяту річницю  Великої Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні вінничани відзначили  низкою  урочистих заходів. В них  взяв участь і генеральний директор ПАТ “Вінницяобленерго” Андрій Поліщук.

Так,  вранці 9 травня, він спільно з директором із персоналу Товариства Віталієм Хребтієм та керівником Вінницьких міських електричних мереж Віталієм Ковальчуком завітали до обласного клінічного госпіталю для інвалідів Вітчизняної війни. Там за доброю традицією разом з очільниками  області та міста, зокрема, головою облдержадміністрації Валерієм Коровієм та головою обласної ради Сергієм Свитко зустрілися з ветеранами. Вітаючи їх   із знаменною датою, Андрій Поліщук висловив слова щирої подяки  за  мужність, героїзм і незламність духу. А в знак глибокої поваги -  вручив від імені енергетиків  цінний подарунок: холодильник.  Також побажав здоров’я і мирного неба.

Ближче до опівдня Андрій Поліщук разом зі своїми доньками Євгенією та Вірою приєдналися до молебня за мир, ходи єдності,  вшануванням загиблих захисників Вітчизни і церемонії покладання квітів до Вічного Вогню, а також  пам’ятного знаку Небесній Сотні та загиблим героям АТО. Все це  відбулося  в центрі Вінниці — спочатку на   площі Тараса Шевченка, а потім біля  Меморіалу Слави  на Європейській площі за участі великої кількості  вінничан,  гостей міста, ну і, звичайно, сивочолих ветеранів Другої світової  та сучасних  героїв - учасників АТО. Урочистості супроводжувались театралізованим дійством, рушничним залпом, хвилиною мовчання на честь полеглих у боях за Батьківщину, численними спогадами  про війну і словами  подяки,  фотосесіями  на довгу згадку. 

Поділитись: