Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Андрій Поліщук взяв участь у зборах колективу ВМЕМ_0

Андрій Поліщук взяв участь у зборах колективу ВМЕМ

29 січня 2016

Сьогодні, 29 січня,  відбулись збори трудового колективу Вінницьких міських електромереж за участі генерального директора ПАТ «Вінницяобленерго» Андрія Поліщука, директора ВМЕМ Віталія Ковальчука, директора учбового центру Товариства Олександра Бірюкова та Ігоря Стеценка, заступника директора з енергозбуту ВМЕМ. 

- Минулий рік ми  закінчили з гарними результатами завдяки злагодженій роботі всього колективу Товариства і, зокрема,  міських електромереж. Дякую всім вам, колеги, за добросовісну повсякденну працю, - відкрив збори трудового колективу ВМЕМ генеральний директор ПАТ «Вінницяобленерго» Андрій Поліщук.

Під час зустрічі з колективом електромереж Андрій Поліщук відповів на численні запитання,    вислухав пропозиції і побажання енергетиків, окреслив плани і завдання на майбутнє.

Традиційно генеральний директор приїхав на зустріч не «з пустими руками».

-  Минулої зустрічі я подарував вам нові автомобілі. Сьогодні ж я привіз вам першим, наголошую, книгу-літопис історії енергетики Вінниччини, називається вона «Світоч життя». Там є вся історія: від гасової лампи і до новітніх технологій. При тому, хочу наголосити, що Вінницяобленерго визнано компанією з найпродвинутішими технологіями, - сказав Андрій Поліщук.

Розповідь про книгу продовжив заслужений енергетик України Олександр Бірюков, який розказав як виникла ідея цього літопису, як добирали матеріали, готували і видавали книгу.

- Ця книга – тільки частка того, що можна було б написати.  Ви знаєте, труднощі полягали у зборі матеріалу. Тому, що це вже наша історія. Учасників її створення лишилось не так багато. І все це минає, тому так важливо збирати, фіксувати та зберігати кожну важливу подію. Після вас будуть працювати інші люди, які також повинні знати історію свого підприємства, свого колективу, - розповів Олександр Бірюков.

Додамо, що книга найближчим часом буде розміщена на сайті ПАТ «Вінницяобленерго» і кожен бажаючий зможе ознайомитись з історією створення електроенергетики Вінниччини.

Поділитись: