Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Благодійна допомога АТО триває _0

Благодійна допомога АТО триває

25 липня 2016

ПАТ «Вінницяобленерго»  продовжує надавати  благодійну допомогу бійцям та постраждалим від бойових дій  в зоні проведення АТО.  

Про це днями йшлося під час розмови генерального директора Товариства Андрія Поліщука з волонтером та учасником АТО, заступником начальника служби програмного супроводу  Товариства  Сергієм Бурбело.

Зокрема Сергій Бурбело від імені командування 9 окремого мотопіхотного батальйону та батальйону «Айдар» вручив Андрію Поліщуку почесні подяки, які засвідчують про підтримку і сприяння вітчизняній армії  та  обороноздатності держави.

- Волонтери, до складу яких належу і я, добре знають, як колектив та керівництво ПАТ «Вінницяобленерго» від початку АТО активно допомагали та продовжують допомагати бійцям Вінницькому 9 батальйону, батальйону «Айдар», іншим формуванням Збройних Сил України, а також дітям шкіл-інтернатів Луганської області (Щастинської, Новгородської, Торецької, Добропільської, Дружківської) та дитячому будинку малюка «Антошка» (м. Краматорськ). Тільки протягом цього року в різні куточки зони проведення АТО було доставлено чимало необхідного, зокрема, продукти харчування, одяг та інші зібрані речі волонтерської допомоги. Небайдужі працівники Товариства надавали і посильну матеріальну допомогу, що була направлена до Вінницького санаторію на лікування пораненим бійцям. А інженер-програміст Піщанських ЕМ Вадим Свідзінський, коли сам  повернувся з фронту, передав бійцям  власне військове спорядження, знаючи гостру потребу в ньому на передовій, - розповів  Сергій Бурбело під час розмови з Андрієм Поліщуком.

Натомість генеральний директор Товариства подякував своєму колезі та волонтеру за вручені подяки і небайдужість до цієї проблеми.

- Знаю, що українські захисники надзвичайно високо цінують підтримку волонтерів та їх небайдужу позицію до проблеми, яка, на жаль, ще існує в державі. Запевняю, енергетики і надалі через таких активних волонтерів, як ви, Сергію, як директор Барських ЕМ Вячеслав Мельник та інші будуть по можливості допомагати потребам вітчизняної армії  і  постраждалим в зоні АТО, - запевнив Андрій Поліщук.

Поділитись: