Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Будьмо уважними через погіршення погодних умов!_0

Будьмо уважними через погіршення погодних умов!

10 грудня 2020
За інформацією Українського гідрометеорологічного центру (https://meteo.gov.ua/ua/33345/storms) впродовж 10-11 грудня на території нашої області та у м. Вінниця, утримаються небезпечні погодні умови з опадами, ожеледдю та поривами вітру 15-20 м/с (І рівень небезпечності, жовтий).
У зв’язку з цим, енергетики звертаються до усіх жителів Вінниччини бути досить уважними та обережними!
Під час негоди можливі обриви, провисання дротів повітряних ліній електропередач, що, як відомо, знаходяться під напругою. Аби не отримати ураження електричним струмом категорично забороняється наближатися до обірваного проводу на відстань меншу 8 метрів.
У разі виявлення будь-якого факту пошкодження електрооб’єкта внаслідок негоди або з інших причин просимо негайно повідомляти про це наших фахівців і телефонувати до Кол-центру компанії за номерами - 0 (800) 217-217, (0432) 65-95-95. До прибуття ремонтної бригади радимо організувати охорону обірваних проводів, не допускаючи до них перехожих і тварин.
Пам’ятайте, дотримання абсолютно простих рекомендацій допоможе вберегти здоров’я і життя!
Поділитись: