Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Бурштиновий Янгол добра тепер і у енергетиків_0

Бурштиновий Янгол добра тепер і у енергетиків

15 березня 2016

14 березня в обласному театрі ім. М.Садовського відбулось урочисте вшанування благодійників, котрі взяли участь у регіональному конкурсі "Благодійна Вінниччина". Переможці, яких попередньо визначили у 14-ти номінаціях серед 117 учасників, отримали в нагороду бурштинових Янголів добра. За словами присутнього на заході голови Національного конкурсу «Благодійна Україна», президента Асоціації благодійників України Олександра Максимчука, такого символічного благодійного “Оскара” удостоїлися найкращі вінничани, підприємства, організації. Усі ті, хто має відношення до доброчинності та волонтерства. Серед них і ПАТ “Вінницяобленерго”.

- Вінниччина славиться своїм добром, благочинністю. І сьогодні довіра до благодійників майже на рівні довіри до церкви, бо вони справжні, щирі, чесні, - зазначив столичний гість.

Перемога енергетикам дісталася у номінації «Благодійник: компанія - великий бізнес». Власне, з відзначення  нашої компанії і розпочалася урочиста церемонія нагородження.  Бурштинового Янгола добра та диплом переможця генеральний директор Товариства Андрій Поліщук отримав з рук  народного депутата України Сергія Кудлаєнка.

Присутні на сцені театру заступник голови Вінницької облдержадміністрації Ігор Івасюк, перший заступник голови обласної Ради Людмила Щербаківська та  організатор регіонального конкурсу “Благодійна Вінниччина” Дмитро Костирко привітали з тим керівника енергетиків і надали йому слово.  Від імені п'ятитисячного колективу підприємства він щиро подякував  за таке визнання і висловив своє розуміння благодійництва.

- У повсякденному житті люди, яким  зле  часто собі кажуть: “А от комусь зараз дуже добре”. Коли ж чорна смуга  зникає, то, як правило, забувають, що у цей  момент комусь нестерпно важко. У мене дві доньки і я разом з дружиною вчу їх бути милосердними та уважними до ближніх. Так вчили мене і мої батьки. Так вчить життя. Не раз вже пересвідчувався, що будь-яка допомога, навіть найменша, як казав Платон, - це перешкода для існуючого або можливого зла. Тому давайте примножувати добро! Всіх закликаю це робити. А ще дякую організаторам регіонального конкурсу “Благодійна Вінниччина” за популяризацію того, що ніколи в українців не переведеться - безкорисливі справи та вчинки від щирого серця, - сказав Андрій Поліщук.

Всім іншим переможцям регіонального конкурсу “Благодійна Вінниччина” Янголів добра  вручали відомі вінницькі бізнесмени, культурні діячі та громадські активісти. Серед них, зокрема,  92-річний ветеран Другої світової війни Іван Міщук, який вразив своїм вчинком, подарувавши власний автомобіль атовцям,  голова Вінницького обласного осередку міжнародної організації «Україна-Польща-Німеччина» Олексій Гаврилов, шоумен Олександр Теренчук, дизайнерка Світлана Теренчук, чемпіон з пауерліфтінгу Іван Чупринко та інші.

В перервах між нагородженням номінантів була концертна програма. Так пролунала пісня вінницької співачки та композиторки  Оксани Славної «Янголи добра», яку вона написала спеціально для конкурсу.  Своїми талантами розважили публіку  і дитячий танцювальний ансамбль «Болеро», учасник «Голосу країни» Олександр Онофрійчук, співак Слава Башковий з  колективом.

Довідка: Конкурс «Благодійна Україна», як єдиний загальнонаціональний проект, заснований Асоціацією благодійників України в 2012 році, а регіональний його етап “Благодійна Вінниччина” стартував у 2015 році. Головна мета конкурсу - привернення уваги до людей, які займаються благодійністю, відзначення кращих і найбільш ефективних доброчинних ініціатив, а також практичне їх поширення.

Більше світлин - у фотогалареї.

Поділитись: