Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Час відпочинку в Степашках – заряд здоров'я та позитиву на рік_0

Час відпочинку в Степашках – заряд здоров'я та позитиву на рік

29 липня 2016

Розкішний краєвид  із панорамою хвойного лісу, щедрого на білі гриби та ягоди, розлогої річки, як оази риболовлі, в оточенні чистого повітря, наповненого духмяним запахом трав і повний спокій довкола - все це база відпочинку “Енергетик” у селі Степашки Гайсинського району - улюблене місце працівників ПАТ “Вінницяобленерго” та їхніх родин.  Щороку енергетики  мають можливість тут відпочити, оздоровитися, набратися сил. За словами  завідувача господарством бази відпочинку  Юрія Гроха, дане місце відпочинку засновано  у травні 1983 року із виділеною земельною ділянкою 0,5 га.

До кінця 1983-го початку 1984 року тут звели 4 літні будинки, 1 вагончик та альтанку.  База забезпечена енерго та  водопостачанням.  Вода подається з артезіанської свердловини.   Є холодильники, електроплити, мангали. Торік з'явилися нові туалети, душова з гарячої водою, що подається цілодобово. Кількість відпочиваючих одночасно сягає 70 чоловік. Загалом, минулого літа оздоровлено понад 800 наших працівників. Люди проводять тут не лише свої відпустки, а й вихідні, - розповів  Юрій Грох.

Навесні поточного року база значно оновилася. Зокрема довколишня її територія. Таке доповнення зробив заступник начальника відділу експлуатації будівель і споруд Товариства Віктор Голубенко.

- Внаслідок робіт із благоустрою території бази в Степашках  маємо тепер відремонтовані будиночки,  сучасні насипні доріжки,  розширену пляжну зону. Старалися зробити  якнайкраще для комфорту та зручності відпочиваючих. Восени плануємо облагородити доріжки вздовж будиночків. Для цього вже завезли 100 кв.м тротуарної плитки. Тож хто ще не був у Степашках - поспішіть! - закликав  Віктор Голубенко.

На підтвердження вищесказаного - світлини з місця відпочинку. Їх автор - бухгалтер управління  Наталя Ільніцька. Нещодавно вона повернулася з  “Енергетика, де провела, як каже, незабутні дні своєї літньої відпустки.

- Відпочиваю тут щороку. Степашки моє улюблене місце відпочинку і я ніколи їм не зраджу. Раджу всім, хто тут ще ніколи не був. Не пошкодуєте! Ви теж закохаєтеся у тутешні місця з чарівною природою та її дарами. Багато не говоритиму. Мої фото вам про все скажуть, - розповіла наша колега.

Тож якщо відпустка, як мовиться, не “за горами” - поспішіть у Степашки. База відпочинку “Енергетик” чекає на вас!

Поділитись: