Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Через циклон знеструмлено і Вінниччину _0

Через циклон знеструмлено і Вінниччину

14 листопада 2016

Циклон із Балтії дістався й Вінниччини. Із штормовим вітром, завірюхою та налипанням мокрого снігу він приніс із собою неприємності. Вже ввечері у мережах ПАТ “Вінницяобленерго” сталася  низка аварійних вимкнень. За словами головного диспетчера Товариства Василя Поліщука, найбільш потерпіли  від стихії Хмільникський, Калинівський, Козятинський, Вінницький райони області.

- У неділю, 13 листопада, аварійно було вимкнено 75 електричних ліній 6-10 кВ та 4 лінії 110 кВ. Енергетики з усіх підрозділів нашого Товариства оперативно відреагували на такий виклик природи. Негайно було організовано аварійно-відновлювальні роботи з усунення пошкоджень в розподільчих мережах. Станом на 6 годину 14 листопада  ще  залишалося знеструмленими 58 населених пунктів. Це в основному лінії 10кВ у Жмеринському, Хмільникському, Калинівському, Козятинському, Вінницькому районах. На  ділянках, де є пошкодження,  працюють 43 аварійно-відновлювальних  бригади. До кінця світлового дня 14 листопада заплановано відновлення електропостачання усіх населених пунктів, - повідомив Василь Поліщук.

Поділитись: