Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 День оперативного працівника проведено у Жмеринці_0

День оперативного працівника проведено у Жмеринці

05 квітня 2019

28 березня, відповідно до запланованих колективних форм роботи з оперативним персоналом ПАТ «Вінницяобленерго», на базі СО «Жмеринські ЕМ» енергетики провели День оперативного працівника у формі виробничої наради. Представники оперативного персоналу СО «Барські ЕМ», «Вінницькі ЕМ», «Жмеринські ЕМ» та «Замостянські ЕМ» взяли участь у нараді. Начальник ЦДС ПАТ «Вінницяобленерго» Василь Поліщук відкрив нараду, оголосив її програму і окреслив основні питання, а саме:
1. Підсумки роботи оперативного персоналу Товариства у 2018р.
2. Вимоги до оперативного персоналу щодо дотримання оперативної дисципліни під час виконання робіт в діючих електроустановках.
3. Порядок проведення робіт в мережах ПАТ «Вінницяобленерго» сторонніми організаціями.
4. Оперативно-технологічні взаємовідносини з оперативним (електро-технічним) персоналом ФЕС.
5. Аналіз травматизму по ПАТ «Вінницяобленерго» у 2018р. та дотримання оперативним персоналом вимог нормативних актів з охорони праці.
6. Оперативне обслуговування обладнання ПС 35-110 кВ.
7. Структура ОДК ПАТ «Вінницяобленерго», після запланованого об’єднання СО Товариства.
Першим перед присутніми виступив директор технічний ПАТ «Вінницяобленерго» Віктор Степанець, детально розглянувши питання щодо підсумків роботи оперативного персоналу Товариства за минулий рік. При цьому звернув увагу на недоліки, які були виявлені у роботі. Заступник начальника СПС Макогоненко С.М., провідний інженер СОП Никитенко М.В. також виступили з доповідями перед учасниками виробничої наради.
Всі присутні спільно обговорили цілу низку важливих питань. Керівники у своїх доповідях відзначили позитивні моменти в роботі оперативного персоналу, звернули увагу на ряд зауважень, які мали місце в минулому році, а також націлили персонал на підвищення рівня оперативно-виробничої дисципліни та дотримання вимог ПБЕЕ. Головні інженери СО ЕМ звернули увагу на проблемні питання організації та проведення робіт в діючих електроустановках.
Наприкінці виробничої наради Віктор Степанець підвів підсумки засідання та чітко визначив напрямки роботи оперативного персоналу Товариства в подальшому.

Поділитись: