Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Енергетики обговорили нагальні питання своєї роботи_0

Енергетики обговорили нагальні питання своєї роботи

28 липня 2017

Керівний склад енергетиків Вінниччини на чолі з генеральним директором ПАТ «Вінницяобленерго» Андрієм Поліщуком зустрівся  вчора на  відкритому засіданні Дирекції Товариства.  Всі разом обговорили нагальні питання роботи, окреслили завдання на найближче майбутнє. Спершу заслухали звітну доповідь Андрія Поліщука. В ній йшлося про діяльність підприємства за 6 місяців поточного року. Далі перед присутніми у форматі «питання генерального директора - відповідь директора районної електромережі» - виступили очільники та головні інженери структурних одиниць. Розповідали про виконання поставлених завдань та причини, через які ще мають місце проблемні моменти. З метою якнайшвидшого їх подолання  разом з Андрієм Поліщуком та усіма присутніми  одразу розбиралися та приймали спільне рішення.

Так, зокрема, обговорили питання кібератак на енергетичні компанії та заходи протидії їм. З цього приводу виступили заступник директора з ІТ Юрій Павлівський та директор з захисту активів Олександр Чеченєв. Про перехід Товариства на стимулююче регулювання з 1 жовтня 2017 року  та про формування бюджету на 2018 рік чітко проінформувала присутніх директор  фінансовий  Людмила Кисленко. Директор з капітального будівництва та інвестицій Григорій Железнов  прозвітував про виконання Інвестиційної програми  2016-2017 років, детально зупиняючись  на пункті підготовки змін до інвестпрограми поточного року та формуванні проекту ІП на наступний, 2018 рік. Підведенню підсумків роботи за червень та 6 місяців поточного року був присвячений виступ і в.о. директора технічного Олександра Серба. Заступник директора комерційного з постачання електроенергії Ірина Агеєва доповіла  під час зібрання  про підсумки енергозбутової роботи. Зі станом  заборгованості  по відпустках серед персоналу структурних одиниць Товариства ознайомив колег директор з персоналу Віталій Хребтій. Якою була робота підрозділу з охорони  праці ПАТ «Вінницяобленерго» і які завдання в цьому напрямку поставлено на друге півріччя поточного року поінформував директор з охорони праці Володимир Віштак. Про новації, які незабаром будуть запроваджені в музеї історії енергетики Вінниччини, розповів директор учбового центру Товариства Олександр Бірюков.

Поділитись: