Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Енергетики привезли із Коблево кубок та медалі_0

Енергетики привезли із Коблево кубок та медалі

07 вересня 2015

З 3 по 6 вересня 2015 року в  м. Коблево Миколаївської області відбулась ХХ ювілейна Всеукраїнська міжгалузева Спартакіада трудящих промислової сфери та транспорту. В ній взяли участь 13 команд, серед яких і збірна команда  ПАТ “Вінницяобленерго” у складі 25 спортсменів.

Організаторами заходу традиційно виступили фізкультурно-спортивне товариство "Україна" спільно з Всеукраїнськими комітетами профспілок за  підтримки Міністерства  молоді  та спорту України, Національного Олімпійського Комітету України, а також представників профспілок  і керівників галузевих підприємств.

Енергетики  Вінниччини вперше взяли участь в подібному заході, захищаючи спортивну честь  галузі.   Суперничали  в 5-ти видах спорту: волейболі, футзалі, настільному тенісі, шашках та гирьовому спорті.

Найбільш вдало виступили у змаганнях з футзалу, виборовши 1 місце у металургів та гірників. Гарні результати показали в тенісних та волейбольних баталіях, отримавши, відповідно, 4 та 5 місця, та у змаганнях  шашистів і гірьовиків (7 місця). У загальнокомандному результаті посіли 4 місце.

Про спортивні успіхи наших колег тепер довго свідчитимуть отримані кубок, медалі, грамоти та подяки, які вони привезли із сонячного Коблево.

Вітаємо іх з цим!

- Результат участі нашої команди, яка захищала спортивну честь всієї «Укрелектропрофспілки» у фінальних змаганнях ХХ Всеукраїнської міжгалузевої Спартакіади - це, насамперед, результат небайдужості наших енергетиків до здорового та активного способу життя. Також - це результат вдало  проведеної масової  фізкультурно-спортивної роботи серед трудових колективів всіх наших структурних одиниць. Ми і надалі будемо активно підтримувати  спортсменів, адже там, де спорт - там здоров'я, а, значить, і  ефективна праця, - так висловив своє відношення до ХХ ювілейної Всеукраїнської міжгалузевої Спартакіади трудящих промислової сфери та транспорту за участі вінничан генеральний директор ПАТ “Вінницяобленерго” Андрій Поліщук.

Додамо, що крім Андрія Леонідовича нашу команду в Коблево також   підтримали і активно за неї вболівали  директор з персоналу Віталій Хребтій, голова профспілкового комітету Олександр Вдовиченко та заступник голови ЦК профспілки працівників енергетики та електротехнічної промисловості України Олександр Давиденко.

Поділитись: