Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Енергетики взяли участь у нараді з питань цивільного захисту_0

Енергетики взяли участь у нараді з питань цивільного захисту

11 лютого 2016

Директор з захисту активів ПАТ “Вінницяобленерго” Олександр Чеченєв та начальник служби цивільного захисту, моброботи і пожежної безпеки Товариства Володимир Букрєєв взяли участь у нараді з підбиття підсумків діяльності за 2015 рік Вінницької територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту. Захід відбувся в обласній держадміністрації (ОДА). Його провів перший заступник голови Вінницької ОДА Андрій Гижко.

Про виконання завдань у сфері цивільного захисту у минулому році  та напрямки діяльності системи цивільного захисту області під час наради доповіли начальник Головного управління ДСНС України у Вінницькій області Руслан Шевчук та директор Департаменту цивільного захисту  облдержадміністрації Сергій Вовченко.

Олександр Чеченєв виступив з обміном передового досвіду ПАТ “Вінницяобленерго” щодо організації цивільного захисту в структурних одиницях  Товариства. Позитивно була відмічена  робота під час проведення командно-штабних навчань цивільного захисту у Бершадських, Гайсинських, Мурованокуриловецьких, Могилів-Подільських електричних мережах, а також результати підготовки та проведення контрольних перевірок готовності до дій за призначенням керівного складу та сил цивільного захисту Жмеринських, Калинівських, Оратівських, Тульчинських, Шаргородських, Ямпільських електричних мереж.

Учасники наради визначили основні завдання цивільного захисту на поточний, 2016 рік, розглянули питання підготовки до комплексної перевірки цивільного захисту області у квітні та проведення обласних навчань з цивільного захисту  у липні. Також відзначили  найкращих за підсумками 2015 року. Серед них і    генеральний директор ПАТ "Вінницяобленерго" Андрій Поліщук. Його було  нагороджено  грамотою Вінницької ОДА  та обласної Ради, де зазначено “за високі результати та активну участь у забезпеченні роботи обласної територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту”.

Поділитись: