Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Енергетики взяли участь в урочистостях з нагоди державних свят_0

Енергетики взяли участь в урочистостях з нагоди державних свят

23 серпня 2018

Енергетики ПАТ «Вінницяобленерго», зокрема, генеральний директор Товариства Андрій Поліщук, директор з питань забезпечення бізнесу Сергій Даниленко, директор СО «Вінницькі ЕМ» Віталій Ковальчук, заступник директора з енергозбутової роботи СО «Вінницькі ЕМ» Ігор Стеценко та інші працівники компанії взяли участь в урочистостях з нагоди Дня Державного Прапора України та Незалежності України.

Заходи відбулись у Вінниці за участі керівництва області та міста, членів іноземних делегацій, роти Почесної варти, духовенства, оркестрів «Крила України» Центру Військово-музичного мистецтва Повітряних Сил Збройних Сил України та військової частини 3008, а також представництва трудових колективів, ветеранських організацій, військових, студентської та учнівської молоді, громадськості. Спочатку на майдані Незалежності учасники стали свідками традиційної церемонії урочистого підняття Державного Прапора України. Почесне право підняти Прапор нашої держави в обласному центрі було надано розвіднику групи спеціального призначення загону спецпризначення 73-го морського Центру спеціальних операцій, старшому матросу, учаснику та герою АТО Володимиру Каширцеву, а також учениці 10 класу школи-ліцею №7, призерці Всеукраїнської олімпіади з географії, переможниці міської та обласної олімпіад з німецької мови та з географії Анні Гижко і учневі 10 класу фізико-математичної гімназії №17, переможцю Всеукраїнської олімпіади з фізики, обласних олімпіад з фізики та математики, стипендіату Вінницької міської ради Олександрові Клименку.

Далі урочистості перемістилися до Європейської площі, де відбулось вшанування героїв та покладання квітів і вінків до Меморіалу Слави, пам'ятника Героям Небесної Сотні, воїнам АТО.

- Дякую за запрошення мене і моїх колег-енергетиків до участі в цих урочистостях. Хвилюючі відчуття, особливі, коли піднімається наш стяг і звучить гімн. Неймовірна гордість за свою країну. Адже під жовто-блакитним прапором 100 років тому була проголошена українська державність. З ним боролися за свободу і перемагали наші предки. І нині він на передовій, де теперішні наші герої з ним ідуть у бій, відстоюючи мир і виборюючи незалежність України. Пишаюся, що живу тут і тепер, що працюю на благо своєї рідної держави. Низько вклоняюся героям, хто віддав свої сили, життя у процесі державотворення, здобуття Незалежності, хто сьогодні відстоює суверенітет на сході країни. Непростий час, складний, важкий. Але вірю, що все буде добре. Україна – найкраща у світі! - так емоційно прокоментував свою участь в урочистостях керівник енергетиків Вінниччини Андрій Поліщук.

Заключна їх частина у переддень Дня Незалежності мала продовження у концертній залі «Плеяда». Там енергетики ще встигли відвідати світлиці з районів області, що представлені у рамках ХІ обласного фестивалю народної творчості «Скарби Поділля». Зокрема оглянули виставкові експозиції «Узвіз Подільських ремесел», поспілкувалися з представниками Мурованокуриловецького, Вінницького та інших громад Вінниччини.

Цього ж дня у енергетиків було чимало інших приємних зустрічей і важливих розмов, зокрема, з керівниками області, міста Вінниця, з депутатами. Ніби й свято, проте робочі моменти не чекають, вимагаючи обговорення і, головне, конкретних дій.

Поділитись: