Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Енергетики застерігають і рекомендують _0

Енергетики застерігають і рекомендують

29 грудня 2016

У зв’язку з погіршенням погодних умов у передноворічні дні, а саме сніг, поривчатий вітер та ожеледь, про що інформують синоптики, можливі обриви дротів повітряних ліній електропередач. Вони ж, як відомо, знаходяться під напругою. Тому енергетики області нагадують вінничанам, що слід бути дуже обережними у випадках обриву або провисання проводів.

Аби не отримати ураження електричним струмом категорично забороняється наближатися до обірваного проводу на відстань меншу 8 метрів. Також необхідно виходити з небезпечної зони від обірваного проводу дуже обережно, пересуваючи ступні ніг по землі й не відриваючи їх одну від одної. Не можна бігти, робити широкі кроки або відривати ноги від землі. В будь-якому разі виявлення факту пошкодження електрооб’єкту внаслідок негоди або з інших причин просимо негайно повідомити про це наших фахівців та зателефонувати до Кол-центру компанії за номерами - 0 (800) 217-217 або (0432) 65-95-95. Крім того, до прибуття ремонтної бригади радимо організувати охорону обірваних проводів, не допускаючи до них перехожих та тварин.

Пам’ятайте, шановні, дотримання таких простих рекомендацій допоможе уберегти вам здоров’я і життя!


 

Поділитись: