Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Енергоживлення облводоканалу відновлюється_0

Енергоживлення облводоканалу відновлюється

09 жовтня 2019

Аби зняти напругу громадськості навколо питання водопостачання та водовідведення у м. Вінниця АТ «Вінницяобленерго» вкотре йде на поступки комунальному підприємству «Вінницяоблводоканал» та відновлює питання електроживлення його об’єктів, що були відключені впродовж поточної доби.

Про це повідомив генеральний директор АТ «Вінницяобленерго" Андрій Поліщук.

За його словами, відповідне рішення прийнято внаслідок зустрічі та непростих перемовин з керівництвом КП «Вінницяоблводоканал», міською та обласною владою.
Також додав, що боргове питання водопостачальників з енергетиками остаточно не вирішено.

- Досі залишаються відкритими питання погашення заборгованості перед АТ «Вінницяобленерго» та поточних боргів з енергопостачальною компанією «ЕНЕРА ВІННИЦЯ», яка вже звернулася до нас, як до розподільчої компанії про те, що виносить облводоканалу чергове попередження про відключення на 15 жовтня цього року, - сказав Андрій Поліщук, наголошуючи, що усю відповідальність за питання водопостачання та водовідведення несе виключно КП "Вінницяоблводоканал".

Поділитись: