Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Фінал визначив найкращих у професії підвищеного ризику!_0

Фінал визначив найкращих у професії підвищеного ризику!

17 серпня 2021
Змагання-2021 з професійної майстерності серед бригад електромонтерів з експлуатації розподільчих мереж завершено. Вчора на навчальному полігоні Вінницьких центральних ЕМ у Літині відбувся їх фінал. Пальму першості у ньому виборювали чотири бригади, які перемогли раніше у зональних змаганнях. А саме бригади майстрів та електромонтерів Вінницьких східних ЕМ, Тульчинських ЕМ, Жмеринських ЕМ та Могилів-Подільських ЕМ. Оцінювали їх компетентні та найфаховіші працівники обленерго. Тож в результаті виконання практично-технологічних та теоретичних завдань на усіх семи етапах фіналу найвищого балу (186,4) набрала бригада Жмеринських ЕМ (Барська дільниця, майстер Ярослав Лотоцький). Це дало їй право на перше призове місце. На другому місці (184,2 бала) бригада Могилів-Подільських ЕМ (Могилів-Подільська дільниця, майстер Петро Гримчак). Третє місце (173,1 бала) у бригади Вінницьких східних електромереж (Липовецька дільниця, майстер Руслан Свірський). На четвертій сходинці (171 бал) - бригада Тульчинських ЕМ ( Крижопільська дільниця, майстер Микола Клиш).
- Молодці! Вітаю! Усі бригади висококласно справились із поставленими завданнями. Тому серед вас не має переможених. Ви всі - переможці! Конкурс електромонтерів вкотре доводить, що дух практичних професійних змагань, де можна проявити себе з найкращого боку, продемонструвати своє старання, вміння та навички, поділитися набутим досвідом - не замінять жодні лекції чи курси в аудиторіях. Попереду нас чекає досить відповідальна робота з модернізації розподільчих мереж. Їх подальша експлуатація вимагатиме підвищеного рівня знань і професійної майстерності. Ви довели сьогодні, що готові до такого виклику і тих серйозних задач, які нас очікують. Щиро дякую вам за роботу і пишаюся вами, - сказав під час вітального слова генеральний директор АТ «Вінницяобленерго» Андрій Поліщук та вручив грамоти і призи усім фіналістам.
А для бригади Жмеринських ЕМ, як найкращої, був особливий приз-сюрприз – автомобіль Міtsubishi L200.
Подякував усім за участь у змаганнях, а також їх організацію і директор технічний АТ «Вінницяобленерго» Віктор Степанець. Зокрема відзначив високий рівень професійної майстерності учасників фіналу, що, за його словами, підтверджує факт грамотної і вправної експлуатації розподільчих мереж на місцях. Також директор технічний обленерго висловив сподівання, що подібні змагання з професійної майстерності не змінять традиції і матимуть гарне продовження.
Поділитись: