Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Гендиректора і працівників Товариства відзначено нагородами _0

Гендиректора і працівників Товариства відзначено нагородами

17 серпня 2016

Сьогодні, 17 серпня, до управління Товариства завітали голова спілки офіцерів силових структур та інших військових формувань Вінницької області Володимир Новак та його заступник Володимир Каменєв. Зі слів Володимира Новака, з метою відзначення генерального директора ПАТ “Вінницяобленерго” Андрія Поліщука та декількох працівників Товариства нагородами і почесними грамотами.

- Ми, офіцери області, уважно слідкуємо за роботою вашої компанії і, безпосередньо, генерального директора Андрія Поліщука, з ініціативи якого енергетики дуже допомагають нашим воїнам. Особливо тим, хто нині на сході держави боронить її незалежність. Також у вас працює чимало волонтерів, які не втомлюються возити на передову найнеобхідніше. За все це - велика подяка енергетикам і особисто вашому керівникові. Саме з метою висловити цю подяку ми і прибули сьогодні. Особливо нам приємно виконання такої місії незадовго до відзначення 25-ої, ювілейної річниці Незалежності України,- розповів Володимир Новак.

Згодом у кабінеті генерального директора відбулась сама церемонія вручення нагород та грамот. Андрію Поліщуку офіцери вручили Знак народної пошани, медаль “За відродження України” і, як було сказано Володимиром Новаком, “за громадську мужність та патріотизм, активність та самовідданість, спрямовані на об'єднання громадян України у прагненні суверенності та розвитку держави”.  Таку ж нагороду отримав і директор Замостянських ЕМ Леонід Соломонюк. А заступника директора з енергозбутової роботи з юридичними споживачами Замостянських ЕМ і, як з'ясувалося, члена спілки офіцерів силових структур та інших військових формувань Дмитра Овчарука відзначено Почесною грамотою Вінницької ОДА та обласної ради.

Енергетики щиро подякували керівництву офіцерської спілки за таке визнання, а потім у дружній розмові ще встигли обговорити питання сучасного державного суспільно-політичного моменту.

Поділитись: