Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Інформаційно-практичий семінар для працівників, які зайняті мотивацією та оплатою праці в структурних одиницях Товариства_0

Інформаційно-практичий семінар для працівників, які зайняті мотивацією та оплатою праці в структурних одиницях Товариства

10 січня 2017

З метою організації на належному рівні питань мотивації та оплати праці в структурних одиницях Товариства 5 та 6 січня в управлінні ПАТ «Вінницяобленерго» відбувся інформаційно-практичний семінар для працівників, які опікуються  мотивацією та оплатою праці. 

Відкрив захід директор з персоналу Віталій Хребтій, окресливши головну мету та основні завдання семінару. Перед присутніми інформаційно-практичного семінару також виступив начальник відділу мотивації та оплати праці Сергій Побігай.

Детально ознайомили присутніх зі змінами до законодавчих актів України, а саме до Кодексу законів про працю України та до закону України «Про оплату праці», введених в розглянуто на семінарі дію законом У№1774-VIIІ від 06.12.2016 року «Про внесення змін до деяких законодавчих актів». Учасники активно обговорили важливі питання щодо оплати праці в Товаристві, порядку проведення розрахунку премії за виявлення порушень Правил користування електричною енергією, а також питання про організацію застосування підсумованого обліку робочого часу чергового персоналу СО ЕМ та проведення оперативного контролю за дотриманням балансу робочого часу за обліковий період.

В ході зустрічі з економістами структурних підрозділів електромереж провели практичне заняття по заповненню звітних форм. Наприкінці семінару директор з персоналу Віталій Хребтій дав вичерпні відповіді на всі запитання учасників заняття, підвів підсумки роботи семінару та чітко визначив напрямки роботи працівників відділу мотивації та оплати праці Товариства в подальшому. 

 

Поділитись: