Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Колектив Крижопільських ЕМ мандрував Карпатами_0

Колектив Крижопільських ЕМ мандрував Карпатами

08 вересня 2017

Нещодавно працівники структурної одиниці «Крижопільські ЕМ» повернулися з незабутньої триденної поїздки до Карпат. Там чудово відпочили, наповнились гарними емоціями, зробили на згадку чимало фотосвітлин. Тими спогадами вирішили поділитися з колегами-енергетиками нашого Товариства. Ось про що написала в листі від імені всіх мандрівників інспектор з кадрів  Крижопільських електромереж Інна Сауляк.  

- Наша мандрівка розпочалася з неофіційної столиці Карпат – з чудового містечка Яремче. Лиш прибули й одразу з головою, як то кажуть, поринули у красу Карпатських гір. Прогулялися стежками Довбуша. Потім відвідали водоспад Прибій та завітали до сувенірного ринку, на якому можна було придбати цікаві дрібнички на спогад про Карпати. Далі насолоджувались літнім Буковелем. Там мали можливість звестись на підйомнику на одну з вершин Буковелю та спостерігати неймовірну красу українських гір. Другого дня колектив Крижопільських ЕМ дружньо підкорив живописну гору Близниця. Її висота над рівнем моря становить 1881 м. Гарне враження залишилося і після відвідування долини Перців. На долині ми дегустували наливки, різні види сирів та бринзи, коштували смачні гуцульські страви: бограч та банош. Гарним завершенням другого дня стали гуцульські вечорниці. Ми мали змогу затанцювати гуцульських танців та послухати про місцеві традиції. Відпочили душею і тілом після насиченого й переповненого враженнями дня. В останній, третій день наших мандрів Карпатами, ми вирушили до міста Чернівці. Знайомство з містом розпочалося з візитівки міста, відомого Чернівецького національного університету – архітектурного шедевру, занесеного до всесвітньої спадщини ЮНЕСКО. Незабутнє враження залишилося у колективу від прогулянки вулицею Ольги Кобилянської. Побутує легенда, що раніше тротуари біля цієї вулиці підмітали букетами троянд. Завершенням подорожі стала екскурсія до історичної пам’ятки, фортеці у місті  Хотин, - розповіла у листі Інна Сауляк. Також надіслала чимало яскравих фотографій. Дивімося і насолоджуймося чарівною природою Карпат.

Гарних всім вихідних. Будьте здорові!

Поділитись: