Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Команда «Енергетик» - чемпіон міста з футболу _0

Команда «Енергетик» - чемпіон міста з футболу

14 серпня 2015

 У Вінниці визначили нового чемпіона міста з аматорського футболу серед держслужбовців. Ним стала команда спортсменів нашого Товариства «Енергетик”, виборовши золото в фіналі  у суперників -  команди Вінницького міського суду з рахунком 4:0.

Зі слів капітана команди Івана Дученка, в таких  змаганнях футболісти  взяли участь вперше, тому готувалися до них ретельно.

- Головне, що  ми  були націлені на перемогу. Перемогти також допомогла підтримка вболівальників. Їх в Товаристві чимало - майже 5 тисяч на чолі з генеральним директором Андрієм Поліщуком, який всіляко підтримує нашу команду і взагалі сприяє розвитку спорту в житті колективу ПАТ “Вінницяобленерго”. Що ж до складу команди, то в ній  грали хлопці   з Вінницьких, Іллінецьких, Липовецьких та Літинських  електромереж,  - розповів Іван Дученко.

Колектив Товариства щиро вітає наших футболістів з перемогою, бажає їм нових цікавих ігор та тріумфальних результатів. До речі, 3-4 вересня в  м.Коблево Одеської області відбудуться загальнодержавні відомчі футбольні змагання.  Команда “Енергетик” вже пакує рюкзаки і невдовзі вирушить на підготовчий тренувальний збір.

Переглянути відео про визначення переможців у фіналі чемпіоната Вінниці з аматорського футболу можна за цим посиланням. 

Поділитись: