Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Конкурс «Сучасний споживач - 2021» завершено._0

Конкурс «Сучасний споживач - 2021» завершено.

02 липня 2021
Понад 24 тисячі побутових споживачів долучилися до конкурсу АТ «Вінницяобленерго» «Сучасний споживач - 2021». Про такий його результат стало відомо під час фінального розіграшу призів. Як і на попередніх етапах він відбувся у рандомному режимі за участі директора комерційного Товариства Олексія Тарараки та працівників підрозділу комерційної діяльності. Методом жеребкування знову розіграли 2 смартфони і фінальний супер-приз - планшет. Також підсумували, що у фінальному третьому етапі конкурсу взяли участь 19 тис. 504 споживача, скориставшись найзручнішими і найсучаснішими способами онлайнпередачі показів електроенергії через VIBER і TELEGRAM.
З них 1 тис. 299 – випробували це вперше і не пошкодували, як, наприклад, вінничанка Наталя Прокопчук. За словами призерки та володарки сучасного смартфона, до червня поточного року вона і гадки не мала про передачу показів через бот-канали, користувалась, зокрема, особистим кабінетом.
- Одного разу, як і раніше, зайшла на ваш сайт, аби перевірити свій особовий рахунок. Потрапила на повідомлення про конкурс. Вирішила спробувати передати покази через вайбер
та ще й фотофіксацію лічильника додала. Ось тепер маю такий несподіваний результат своїх дій. Дуже приємно, дякую! Буду із задоволенням користуватися новим смартфоном і продовжуватиму щомісяця передавати покази тим способом, який дозволив мені стати призеркою вашого конкурсу,- розповіла Наталя Прокопчук під час вручення їй смартфона директором комерційним АТ «Вінницяобленерго» Олексієм Тараракою.
- Приємно отримувати такі відгуки від споживачів. Власне, для них і діяв конкурс «Сучасний споживач-2021». Звичайна щомісячна процедура передачі показів лічильника, принаймні для сімох його учасників, реально, як мовиться, «зіграла на руку». Вони отримали від обленерго нові сучасні гаджети: смартфони та фінальний приз – планшет. І тільки тому, що просто вчасно передали покази свого приладу обліку електроенергії через запропоновані зручні онлайн-сервіси і все! А ще навчили багатьох із своїх родичів, знайомих опанувати бот-канали, без яких у сучасному цифровому інформаційному просторі вже ніяк не обійтись, - зазначив Олексій Тарарака.
До речі, власницею супер-приза стала жителька смт Бродецьке (Козятинська дільниця Хмільницьких ЕМ) Ганна Коршевнюк. Про вручення їй планшета розповімо у наступних наших публікаціях.
Поділитись: