Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Контролюйте свої вчинки та бережіть життя!_0

Контролюйте свої вчинки та бережіть життя!

15 березня 2021
У минулі вихідні в смт Томашпіль сталася неприємна подія, яка могла набути доволі трагічних наслідків. Про це вже повідомлялося у вінницьких ЗМІ. (Посилання на одне з інформджерел).
З винуватцем, який спричинив пошкодження електромережі, нині розбираються правоохоронні органи. За попередньою інформацією, затриманому оголосили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого четвертою частиною статті 296 Кримінального кодексу України (хуліганство із застосуванням вогнепальної зброї). Такий злочин карається ув’язненням терміном до семи років.
Як повідомили нам працівники Томашпільської дільниці СО Тульчинських ЕМ, сигнал про пошкодження електромережі, а саме обрив проводу, що біля «Їдальні» в центрі смт. Томашпіль, надійшов до чергового диспетчера цього підрозділу 13 березня о 20 год. 10 хв.
- Черговим диспетчером по телеуправлінню одразу було вимкнено лінію 10 кВ, що живить ділянку місця аварія. Для ліквідації аварії направили оперативно-виїзну бригаду, працівники якої усунули пошкодження. О 21 год. 19 хв. електропостачання в електромережів смт. Томашпіль повністю відновили, - йдеться у повідомленні від старшого майстра Томашпільської дільниці Андрія Мазура.
Енергетики обурені вчинком чоловіка, який необдумано спричинив пошкодження електромережі. Все це могло призвести до ураження електричним струмом жителів Томашполя, котрі, на щастя, не опинилися на момент інциденту біля обірваного проводу та на відстані менш ніж 8 метрів від нього.
У зв’язку з цим звертаємось до усіх жителів Вінниці та області. Шановні, будьте максимально обережними, контролюйте свої дії в охоронній зоні повітряних ліній електропередач та на усіх об’єктах електричних мереж.
Пам’ятайте, життя - одне! Не ризикуйте ним, будьте пильними, бережіть себе та дбайте про тих, хто поруч!
Поділитись: