Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Крадії "працюють" і у свята_0

Крадії "працюють" і у свята

06 лютого 2015

У січні місяці Товариству крадіями електрообладнання та проводів заподіяно шкоди більше ніж на 50 тис. грн.

Першого січня 2015 року біля с. Соболівка Теплицького району на трансформаторній підстанції, було пошкоджено силовий трансформатор 50 кВА, при цьому було вкрадено 100 л трансформаторної оливи, пошкоджено та частково демонтовано обмотки. 

 А у с. Луги Чечельницького району  викрали 1800 метрів проводу, демонтувавши його з опор. І ця крадіжка сталась теж  в перших числах січня.

Ще один випадок  крадіжки проводів з діючих ліній - у Ямпільському районі.

25 січня в с. Болган Піщанського району на території молочнотоварної ферми групою осіб з повітряної лінії 0,4 кВ було вчинено крадіжку дроту загальною довжиною  1,5 км.

В останньому випадку зловмисників було затримано на місці злочину. Під час затримання в них було вилучено та передано у РОВС автомобіль та вкрадений провід.

За всіма фактами  пошкодження та руйнування об’єктів електроенергетики порушені

кримінальні  провадження, - повідомили у службі економічної безпеки ПАТ “Вінницяобленерго”.

ПАТ "Вінницяобленерго" просить вінничан та жителів області звертати увагу на всі випадки підозрілих дій біля ліній електропередач і, аби не

залишитись без світла, повідомляти про випадки крадіжок, демонтажу

ліній, сумнівних дій  невідомих осіб на трансформаторних підстанціях, інших енергетичних об’єктах.

Звертаємо увагу громадян на те, що бригади електромонтерів Товариства мають спецодяг з логотипом та назвою ПАТ "Вінницяобленерго". Автомобілі обленерго також маркуються.

Крадії можуть заподіяти немало шкоди,  лишити без світла не тільки якихось абстрактних споживачів, а й саме ваше село, район, вулицю, вашу оселю.

Телефони: (0432) 65-96-66; (0432) 65-96-49

Цілодобові безкоштовні телефони  Кол-центру: 0 (800) 217-217; (0432) 65-95-95

 

 

Поділитись: