Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 На фіналі Спартакіади - 2017 було круто! _0

На фіналі Спартакіади - 2017 було круто!

03 червня 2017

Ось і визначилися з переможцями 12-ї Спартакіади ПАТ „Вінницяобленерго”. Її фінал сьогодні, який пройшов у Хмільнику, чітко вималював найкращих у турнірній таблиці змагань. Тож перше місце у команди Хмільницьких електромереж. На другому – команда Управління-1. Третє посіли спортсмени Замостянських ЕМ. Вітаємо вас, переможці! Вітаємо всіх, хто не зважаючи на посаду, зайнятість, втому чи якісь особисті обставини долучився до змагань і своєю участю у них  довів - енергетики найкращі як у роботі, так і у спортивному житті.

- Не вперше і не в останнє ми проводимо такі спортивні змагання. Це вже традиція, від якої не відступимо. І це добре, бо професія енергетика вимагає міцного фізичного гарту. Тому широке залучення наших працівників до різноманітних фізкультурно-спортивних заходів місцевого, обласного та вже всеукраїнського рівня, вважаю, це – круто. Наші спортсмени – енергетики відомі далеко за межами області, як золоті, срібні та бронзові  призери різних всеукраїнських спортивних заходів. Досі всі згадують минулорічну 12-у Спартакіаду працівників енергетики та електротехнічної промисловості України. Наша збірна команда стала тоді лідером серед всіх спортсменів-енергетиків держави. Так тримати! Не можу не сказати, що так, дійсно, наші спортивні змагання проходять у важкий для країни час через війну на сході. І у нашому колективі 232 учасника АТО, 45 з них – учасники бойових дій. Ось вони, наші захисники, вже у мирній спортивній боротьбі разом з іншими своїми колегами покажуть свою спортивну міць. Давайте привітаємо їх – це Станіслав Мізерійчук, Олександр Дашківський, Олег Савченко. Бажаю всім вам, хлопці, і всім учасникам цих змагань  миру, міцного здоров’я, добра всілякого і нових перемог в ім’я життя , - звернувся до учасників фіналу Спартакіади генеральний директор Товариства Андрій Поліщук під час урочистої частини.

Присутніми на ній були також директор з питань забезпечення бізнесу Сергій Даниленко, заступник  директора технічного з високовольтних мереж Володимир Волков та інші керівники Товариства.  Згодом головний організатор Спартакіади – директор з персоналу  Віталій Хребтій надав слово хмільничанам, які гостинно прийняли  спортсменів-енергетиків  у своєму місці  та забезпечили для проведення змагань добре підготовлені спортивні майданчики і арени. Зокрема міський голова Хмільника Сергій Редчик у своїй вітальній промові побажав енергетикам  ніколи не втомлюватися і загартовувати фізичний  дух до міцноти непереборної  сили. Слідом за міським головою вправні господарочки курортного містечка винесли та вручили енергетикам запашні короваї. Хліб же, кажуть -  усьому голова і хто його спробує – стане непереможним! А після яскравих виступів юних спортсменів з Хмільника, які неабияк надихнули наших фіналістів на боротьбу, одразу стало зрозуміло, що змагання треба почитати. Так і сталося.

Андрій Поліщук відвідав усі спортивні площадки цьогорічного фіналу Спартакіади, підбадьорював учасників, вболівав за них. Під час змагань гирьовиків навіть сам спробував, як то воно на витягнутих руках підкидати майже до неба 24 кг ваги. Ну, і також, аби спогади про 12 Спартакіаду ПАТ «Вінницяобленерго» залишились не лише в емоціях, а й зафіксувалися на сучасних електронних носіях, вирішив сам познімати найяскравіші моменти на розумну відеокамеру – дрон.  Вправно управляв нею  через пульт.  Тож, шановні колеги, кіно про Спартакіаду - 2017 скоро буде!!! Щодо  фотосвітлин у виконанні прес-групи, а також інженера по роботі з договорами енергозбуту Хмільницьких ЕМ Андрія Яременка, то дивіться вже зараз. Гарних вам, колеги,вихідних!

 

Поділитись: