Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Нагадування споживачам електричної енергії_0

Нагадування споживачам електричної енергії

21 грудня 2018

Шановні споживачі електричної енергії!

У зв’язку із змінами правил оплати за електроенергію, які пов’язані з переукладанням договорів на розподіл та постачання електроенергії, вкотре нагадуємо, що у побутових та малих непобутових споживачів і надалі залишається один рахунок за електроенергію.
У ньому лише з’являться два окремих рядки, а саме - про вартість послуг із розподілу та про вартість електроенергії.
Оплату за електроенергію, що спожита до 01.01.2019 р., необхідно здійснити виключно на рахунок ПАТ «Вінницяобленерго».

Побутові споживачі електричної енергії, які отримають рахунки за спожиту електричну енергію в січні 2019 р. за грудень 2018 р. мають провести проплату протягом січня 2019 р. та розрахуватись повністю по заборгованості станом на 01.01.2019 р. виключно на рахунок ПАТ «Вінницяобленерго».

Перший оновлений рахунок за спожиту електроенергію від ТОВ «ЕНЕРА Вінниця» побутові споживачі отримають у лютому 2019 року.

Щодо тарифу для побутових та малих непобутових споживачів, то його величина залишається незмінною і надалі регулюватиметься державою.
З метою уникнення відключень просимо вчасно розрахуватися за спожиту електричну енергію.

Про це і більше можна детально почути з відео за посиланням - https://vintera.com.ua/tema-dnya-rozrahunky-za-svitlo/, де заступник директора комерційного ПАТ "Вінницяобленерго" Ірина Агеєва та директор ТОВ "Енера Вінниця" Ганна Пістружак вичерпно роз'яснюють усі моменти, пов'язані з даною темою.

Поділитись: