Новини

Нам дякують за роботу

06 серпня 2014

Подружжя пенсіонерів із Сальниці Хмільницького району Валентина та Георгій Самусі дякують за роботу керівництву та колективу ПАТ “Вінницяобленерго” за встановлений зв'язок зі споживачами електричної енергії. Такий висновок вони зробили після того, як прочитали в обласній газеті “Вінниччина” від 30 липня 2014 р. статтю “Нічний тариф стає модним”. 

- В ній один із ваших фахівців, а саме заступник комерційного директора Товариства Ірина Агеєва досить чітко та доступно розповіла про вигідність використання електричної енергії в години мінімального навантаження енергосистеми та умови переходу на оплату електроенергії за двозонним і тризонним тарифами. Також роз'яснила, що для цього потрібно. Особисто для нас дана інформація стала досить доречною та помічною, адже якраз збираємося у своєму будинку робити переобладнання опалювальної системи, - повідомила телефоном, зокрема, Валентина Самусь. 

Також пенсіонерка розповіла, що майже 30 років разом з чоловіком опалювали свою оселю газом. Проте нині, враховуючи нестабільну ситуацію в державі та проблеми із постачанням російського газу, вирішили перейти на альтернативні джерела опалення. 

- Коли ще були молодшими і працювали, чоловік вчителем у сільській школі, а я - медичною сестрою в місцевій амбулаторії, то збирали, пригадується, копійку до копійки. Хотілося мати цивілізовані умови проживання. Тішилися, коли одні із перших в селі встановили газовий котел. Тепер же вирішили перевести газове опалення на електричне, встановити електричний котел. Вважаємо, що так нам буде надійніше і безпечніше взимку. І переконалися в тому ще більше, коли прочитали згадану статтю. Крім того, з неї ще й дізналися, які документи треба готувати, куди звертатися. З рештою, вже і проконсультувалися з нашого питання у вашому інформаційно-консультаційному центрі (ІКЦ), що по вулиці Соборній 50 у Вінниці. Зокрема, начальник центру Геннадій Іщенко поставився до нашого звернення досить уважно та детально розказав, як далі нам треба діяти і що робити. Тож дуже дякуємо за можливість бути обізнаними в тому, що нас так хвилювало. Ваша увага та співпраця з нами, простими людьми - споживачами електроенергії дуже корисна і необхідна, - додала Валентина Самусь. 

Р. S. ПАТ «Вінницяобленерго» цінує думку кожного споживача електричної енергії, якою б вона не була, адже ми працюємо для вас! Будь-які звернення, поради, критичні зауваження - важливі для нас і приймаються до уваги. Особливо в час, коли країні та області так необхідна ефективна, надійна та безпечна робота енергетичної галузі. 

Поділитись: