Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Нарада працівників ІТ підрозділів Товариства_0

Нарада працівників ІТ підрозділів Товариства

08 червня 2016

7 червня 2016 року відбулася нарада підрозділів з ІТ ПАТ «Вінницяобленерго» за участі директора з ІТ Юрія Томашевського, заступника директора Юрія Павлівського, інженерів-програмістів СО. Тема наради - обговорення питань організації сервісних процесів обслуговування ІТ-інфраструктури підприємства. 

Обговорили  існуючі проблеми у роботі кожної сфери з метою оптимізації та підвищення ефективності діяльності підприємства.

Не обминули присутні  й решти нагальних проблем своєї повсякденної роботи. Зокрема, приділили  увагу питанням актуалізації карт ГІС, налаштуванню тестового серверу додатків, обслуговуванню телефонної мережі в СО, централізації сервісного обслуговування комп’ютерної техніки та іншим питанням.

За словами директора з ІТ Товариства Юрія Томашевського, такі наради дуже корисні як для керівників підрозділів інформаційних технологій так і для інженерів-програмістів СО, оскільки дають змогу обмінюватись досвідом та вирішувати нагальні питання, що стосуються розвитку та обслуговування ІТ-інфраструктури підприємства.

Поділитись: