Новини
АТ «Вінницяобленерго» – особистий кабінет, передати покази лічильника, кол-центр 0 (800) 217-217 Наші побутові споживачі продовжують отримувати нові смартфони._0

Наші побутові споживачі продовжують отримувати нові смартфони.

02 червня 2021
Один з переможців другого туру конкурсу обленерго «Сучасний споживач-2021» житель села Павлівка Калинівського району Сергій Маєвський отримав сьогодні свій заслужений приз. Це відбулося в управлінні АТ «Вінницяобленерго». Смартфон щасливому його володарю вручили директор комерційний Товариства Олексій Тарарака та заступник директора з розподілу електроенергії Хмільницьких ЕМ (Хмільник, Калинівка, Козятин) Валерій Мастєров. Під час спілкування керівники привітали учасника конкурсу з перемогою та подякували за сумлінність у своєчасній передачі показів приладу обліку електроенергії. Відповідь Сергія Маєвського була такою: «Покази передаємо постійно у зазначений час. За тим чітко слідкує моя дружина. Але коли в один з днів нам зателефонували і сказали, що ми виграли смартфон, то, звісно ж, не повірили. Навіть насторожились, оскільки я працював у поліції і знаю, чим частенько закінчуються подібні дзвінки, на 90 відсотків вимаганням грошей. Після телефонної розмови одразу зайшов на сайт обленерго і на сторінку Фейсбук. Добре все переглянув і переконався, що дійсно є такий конкурс і люди реально отримують призи. Тож коли нам передзвонили вдруге, то, звісно, ми вже домовились про зустріч. Ось прийшов, отримав, задоволений і від імені моєї родини щиро дякую. Смартфоном буду користуватися сам. У дружини є хороший телефон, а у мене був старенький. Тож подарунок від обленерго досить вчасний і доречний. Дякую!»
Ще раз вітаємо переможця і нагадуємо, що завтра, 3 червня, останній день передачі показів приладів обліку за попередній місяць. Поспішайте передати їх вчасно через VIBER і TELEGRAM! Таким чином Ви ще встигнете стати учасником нашого конкурсу «Сучасний споживач – 2021» та можливим переможцем останнього розіграшу призів, який відбудеться незабаром. Слідкуйте за нашими новинами!
Поділитись: